Temaföreläsning om myelom - komplikationer och biverkningar

Det här blir en temaföreläsning den 18 april 2024 om komplikationer och biverkningar vid olika behandlingar för blodcancerdiagnosen myelom. Dessutom kommer vi att ta upp dagens och morgondagens behandlingsmöjligheter.
Föreläsare är Johan Lund, överläkare och sektionschef vid Karolinska universitetssjukhuset i Stockholm. Temaföreläsningen kommer att äga rum på konferensanläggningen Stockholm Waterfront, bredvid Centralstation centralt i Stockholms centrum för deltagande på plats men också sändas digitalt.
Inspelning kommer att ske för publicering på Blodcancerförbundets hemsida för åtkomst i efterhand.

Mer detaljinformation kommer här inom kort.

GDPR-information om videoinspelning

Genom att ansluta dig och delta på denna temadag, ger du ditt samtycke till att du deltar och medverkar enligt den europeiska dataskyddsförordningen GDPR. Det inspelade webbinariet och bilder därifrån, kan sedan komma att publiceras i Blodcancerförbundets kommunikationskanaler och finnas där tills vidare.
Du kan välja att delta/medverka synligt eller osynligt, genom att stänga av din webbkamera och använda ett fingerat namn när du ansluter. (Är det ett arrangemang på plats kan du meddela arrangören och fotografen att du inte vill bli fångad på bild)

Starttid: torsdag 18 apr 2024
Plats:

Konferensanläggningen Stockholm Waterfront, bredvid Centralstationen centralt i Stockholms centrum

Forelasare Webinarier Genrebild Fri Att Anvanda Gerd Altmann Pixabay Webinarie Temadag BLCF Myelom

Senast uppdaterad 14 februari 2024