Stöd oss

tryggt givande

Blodcancerförbundet

Blodcancerförbundet är medlem i Giva Sverige sedan 2023 och med just din hjälp kan vi på Blodcancerförbundet bidra till att underlätta vardagen för de som har någon av de hittills över 100 olika dokumenterade blodcancersjukdomarna. Myelom eller olika varianter av leukemier eller lymfom är några exempel.

Vi jobbar hårt med påverkansarbete för ännu bättre blodcancervård med så effektiva läkemedel som möjligt och för att rehabiliteringen efter en blodcancerbehandling ska ge högsta möjliga livskvalitet kommande år.

Blodcancerförbundet har som mål att växa som patientorganisation för att därigenom bli en ännu starkare samhällskraft att räkna med. För dig som medlem erbjuder vi bland annat utbildade stödpersoner, fri access till rikstäckande temadagar, möjlighet att gå på lokala medlemsaktiviteter, medlemstidningen Haema och mycket mer.

Du kan också både bidra och få hjälp och stöd:

Blodcancerfonden

Blodcancerförbundet har sedan 1987 en insamlingsfond, Blodcancerfonden. Det är en ideell insamlingsstiftelse med 90-konto, som står under Svensk insamlingskontroll. Genom Blodcancerfonden stödjer vi årligen en rad olika forskningsprojekt inom hematologin, för att behandlingar, vård och rehabilitering ska fungera så bra som möjligt.

90-kontologgaDet finns många sätt att stödja vår insamlingsfond, Blodcancerfonden. Blodcancerfonden är den enda ideella stiftelse med 90-konto i Sverige, som specifikt riktar sig till blodcancerforskning.
Den otroliga forskning som skett inom blodcancerområdet de senaste åren är imponerande och kan till stor del tillskrivas landets duktiga forskare inom hematologin.
De är dock i många fall beroende av externa medel från ideella stiftelser som Blodcancerfonden för att kunna bedriva sin forskning, vilket vi gärna bidrar till. 

Vill du hjälpa oss med att kunna dela ut större och fler anslag till hematologin (vårdspecialiteten inom blodsjukdomar), är du varmt välkommen att ge ett bidrag på något av följande sätt:

  • Sätta in pengar via vårt Bankgiro (900-4219) 
  • Sätta in pengar via Swish (skriv in 1239004219 eller så scannar du QR-koden nedan med din swish-app)
  • Fylla i vårt Formulär och göra en direktbetalning med kontokort/direktbank

Du kan även ringa oss om du vill ha hjälp med att skänka en gåva. Vi nås på 08-54640540 under vår telefontid som är måndag - fredag 10:00-12:30. 

Scanna swish-QR-koden med din Swish-app (OBS du kan inte scanna denna QR-kod med vanliga mobiltelefonkameran!)

swish qr till blodcancerfonden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan också bidra till Blodcancerfonden på andra sätt:

  • Vill du ge en minnesgåva för att hedra någon som gått bort, vänligen följ denna länk.

  • Vill du uppvakta någon på en högtid kan du göra det i denna länk gratulationsgåvor.

  • Önskar du att testamentera till Blodcancerfonden finns det mer information att tillgå här.
     
  • Vill du starta en egen insamling via Facebook? Läs mer här>

  • Bli månadsgivare genom att följa denna länk. Som månadsgivare går det att betala antingen 50, 100, 250, 500 eller 1 000 kr i månaden. Alla bidrag tas tacksamt emot av den enda stiftelse i Sverige med 90-konto som specifikt riktar sig till dem berörda av blod- och blodcancer. Som tack för stödet får du som givare en fortlöpande prenumeration av Blodcancerförbundets medlemstidning Haema. Ett erbjudande som kvarstår så länge du väljer att fortsätta vara månadsgivare hos Blodcancerfonden. 

OBS! Alla betalningar med kort och direktbank går via vår samarbetspartner Föreningssupport / Bizsys AB. När du väljer något av dessa betalalternativ står därför Bizsys AB som mottagare. 

 

Stort TACK för din gåva!

90-kontologga              

 

 

 

                                         

Senast uppdaterad 21 februari 2024