Digital föreläsning "Myelom - sjukdomen och hur vi behandlar den 2021"

 

Varmt välkommen till vår digitala föreläsning "Myelom - sjukdomen och hur vi behandlar den 2021" med Dr Cecilie Hveding Blimark. Detta är en föreläsning både för dig som vill få grundläggande kunskaper om myelom men också för dig som redan är insatt men vill veta mer om vilka nya behandlingar som är på gång under 2021. 

Starttid: måndag 19 apr 2021, kl 16:00
Sluttid: måndag 19 apr 2021, kl 17:00
Cecilie

Dr Cecilie Hveding Blimark är vårdenhetsöverläkare på Myelomteamet Hematologen Sahlgrenska Göteborg. Hon doktorerade på myelom och infektioner 2014 och är i dag en av de mest kunniga på myelom i Sverige. Hon leder Myelomregistret i Sverige sedan 2011 och är regionalt ansvarig processledare för myelom i Västra Sjukvårdregionen. Hon leder även nordisk forskningsgrupp om myelom. 

Cecilie Hveding Blimark kommer att berätta om sjukdomen och hur den behandlas 2021. Föreläsningen görs via Zoom och är kostnadsfri för alla. Vill ni stödja oss genom att bli medlemmar är vi så klart tacksamma då det hjälper oss att bli större och starkare och i förlängningen ordna fler aktiviteter. Klicka här för att läsa mer om medlemsskap hos oss. Anmälan till föreläsningen sker via formuläret nedan eller till jennifer@blodcancerforbundet.se Ange gärna i din anmälan vilket föreläsning det gäller. Länk till föreläsningen kommer att skickas ut samma dag som föreläsningen äger rum. 

Myelom - sjukdomen och hur vi behandlar den 2021


Senast uppdaterad 26 augusti 2021

Fler aktiviteter

Alla aktiviteter