Om du bara visste

Insamlingsgala

Starttid: fredag 2 feb 2018
Sunnana Harbour 2914368 960 720

Fredagen den 2a februari 2018 arrangeras insamlingsgalan Om du bara visste i Mellerud där hälften av intäkterna kommer att gå till Blodcancerfonden, den enda ideella stiftelse med 90-konto i Sverige särskilt till för blodcancerdrabbade. Det är Jessica Porath, medlem i Blodcancerförbundet, som är initiativtagaren bakom galan. Intäkterna  kommer att delas broderligt med Cancerfonden för att därigenom även bidra till forskning om hjärntumörer. Ett naturligt val enligt Jessica: 

Det var efter en cancergala på TV under våren som idén föddes. När min äldsta sons pappa fick beskedet om att vården inte kunde hjälpa honom mer med sin hjärntumör, tog det fart i planeringen av galan...leukemi var ju förr i tiden lika med döden, och det är ju tack vare forskningen som jag lever idag” förklarar Jessica, som själv drabbades av akut myeloisk leukemi (AML) i 2012, sitt stora engagemang. En beundransvärd vilja att hjälpa andra vilket vi som arbetar på förbundskansliet känner väl igen! 

Blodcancerförbundet tackar således Jessica för detta underbara initiativ, och ser samtidigt fram emot en kväll fylld av kunskap och underhållning. Förutom att generera pengar till blodcancerforskningen i Sverige hoppas vi kunna sprida kunskap om blodcancer, livet som blodcancerberörd samt behovet av cancerrehabilitering även för dem som har överlevt sjukdom. Samt självklart även umgås med blodcancerberörda och låta oss underhållas av god musik! 


 

 

 

 

 

 

Senast uppdaterad 23 juli 2020

Fler aktiviteter

Alla aktiviteter