Digital föreläsning om Myeloproliferativa sjukdomar under COVID-19 pandemin med Professor Tiziano Barbui

Vi är mycket glada att ha möjlighet att erbjuda en föreläsning med Professor Tiziano Barbui från Italien som har forskat på hur patienter med MPN-sjukdomar påverkats av Covid-19. 

Starttid: tisdag 27 apr 2021, kl 09:30
Sluttid: tisdag 27 apr 2021, kl 10:30
Image Of Flu Covid 19 Virus Cell Under The Microsc HEZ82RX

Professor Tiziano Barbui har studerat konsekvenserna av COVID-19 för personer med myeloproliferativa sjukdomar, som essentiell trombocytemi, polycytemia vera, och myelofibros. Under denna föreläsning kommer han att berätta om forskningen samt generellt tala om MPN, COVID-19, och covidvaccinen.

Föreläsningen görs via Zoom och är kostnadsfri för alla. Vill ni stödja oss genom att bli medlemmar är vi så klart tacksamma då det hjälper oss att bli större och starkare och i förlängningen ordna fler aktiviteter och föreläsningar som denna. Klicka här för att läsa mer om medlemsskap hos oss. 

Vänligen registrera via länken (https://forms.office.com/r/xAemtLamM5), där frågor kan ställas till Professor Barbui. Föreläsningen är på engelska men frågorna kan skrivas på svenska. Zoomlänken skickas ut dagen innan. För mer information, kontakta Monica Persson (monica@blodcancerforbundet.se).

Senast uppdaterad 14 april 2021

Fler aktiviteter

Alla aktiviteter