Aktiviteter

Fira in julen med oss!

I advent är vårt populära julbord tillbaka i Uppsala. På julbord välkomnar vi våra medlemmar och deras anhöringa till en trevlig advent med glittrande julstämning.

Starttid: lördag 11 dec, kl 17:00
Plats:

Restaurang Sven Dufva

14720 3 Svendufva2

Välkomna på julbord i anrika Sven Dufva

Alla medlemmar i Blodcancerföreningen med respektive är i år välkomna på julbord i Uppsala. Vi bjuder på en trevlig tredje advent med glittrande julstämning. Dessutom bjuder föreningen även på rabatterade priser för alla våra julbordsgäster. 

I år huserar vi på Restaurang Sven Dufva som ligger i Uppsala Science Park, ca 200meter från Dag Hammarskjölds väg.

Några ord från restaurangen

"Vårt hemlagade julbord bjuder på alla julens smaker, och frågar du oss är det Uppsalas bästa julbord. Precis som all vår mat är vårt julbord framtaget med fokus på att skapa en matupplevelse, något som kräver en kunskap om ingredienser och råvaror, och kanske framförallt en passion för hantverket i att skapa en upplevelse för syn och smak."

Betalningsuppgifter och anmälan

Priset för deltagande är endast 250kr/medlem - Blodcancerföreningen bjuder på resten! I priset ingår vatten/bubbelvatten, övriga drycker betalar var och en på plats. Betalningsuppgifter kommer i samband med anmälan. 

Önskar en anhörig att följa med som inte är medlem i föreningen så är givetvis dessa välkomna också! Dessa får dock betala fullt pris på 555kr/person.

Priser för barn är enligt följande: 0-3år Gratis, 4-7år 120kr och 8-12år 150kr.

Sista dag för anmälan och betalning är 6 december.

 

Välkommen med din anmälan!


Senast uppdaterad 03 december 2021

Fler aktiviteter

Alla aktiviteter