Årsmöte 2023 & 35års festfirande

Musik, dans, underhållning och mycket mer står på agendan i ett storslaget festfirande för att fira vår 35årsdag. Välkomna!

Starttid: lördag 25 feb, kl 15:00
Plats:

Bergsbrunna Bygdegård, bergsbrunna villaväg 24, Uppsala 

Skärmavbild 2023 01 17 Kl. 13.19.32

År 2022 fyllde vår förening hela 35år. Detta vill vi fira i samband med vårt årsmöte i februari. Det vankas jubileumsmiddag, underhållning, musikquiz och unika inslag från föreningens historia.

Styrelsen har inte sparat på krutet för att kunna fira in detta jubileum. Kvällen bjuder på underhållning i form av trubaduren Hampus Åhman som tagit med sig sina bästa musikquiz och den musikaliska duon Boysnbojs bjuder även till dans framåt kvällen. Under firandet får vi även en överblick av föreningens historia med gäster som berättar om sina tider i styrelsen.

Kvällen bjuder även på andra guldkorn och gåvor till våra medlemmar.

Årsmötet för Blodcancerföreningen i Uppsalas sjukvårdsregion är även ett bra tillfälle till att kunna påverka föreningens framtid. Där vi tillsammans bestämmer riktningen för föreningen för att kunna forma den till något som vi alla kan vara stolta över.

Missa inte det!

Praktisk information:

Datum: 25 februari

Starttid: 15:00

Plats: Bergsbrunna Bygdegård (Kamratgården), bergsbrunna villaväg 24, Uppsala 

Övrigt: Det finns parkering i anslutning till gården och flera bra boenden inne i Uppsala för övernattning.

Kostnad: Jubileet är kostnadsfritt för alla medlemmar i vår förening. Du behöver vara medlem för att kunna deltaga.

Tider:

15:00 Årsmöte (dokument mejlas ut 20 februari till anmälda)

16:00 Konstituerande styrelsemöte (lilla konferensrummet) och trubadurmusik med Hampus

16:40 Mingel, skål och tilltugg

17:00 Presentation: Föreningen genom historien

17:30 Musikquiz med Hampus och klurigheter

18:30 Buffémiddag

19:30 Kaffe m. tårta

20:00 Musikunderhållning och dans

 

Anmälan

Är nu stängd. 

Bokningsvillkor

Avbokningar måste ske minst 48h innan. Med hänsyn till personer som kanske står på kö och gärna vill kunna gå på jubileet.


----------

Motioner till årsmötet måste vara styrelsen tillhanda senast den 12 februari. Motionerna mejlas till hanna@blodcancerforbundet.se. Glöm inte att skriva under med ditt namn. Meddela också gärna om du kommer att närvara under årsmötet och väcka din motion. Motioner som inlämnas senare än 12 februari kan vi inte garantera kommer behandlas på årsmötet.

För att kandidera eller nominera ledamöter, suppleanter och revisorer till styrelsen, kontakta valberedningen via marianne.sigvardsson@telia.com. Ange ditt namn och till vilken post du vill kandidera/nominera, samt kontaktuppgifter. Om du nominerar någon annan, se till att fråga denna innan, samt att skicka med kontaktuppgifter till denna.

----------

Senast uppdaterad 13 februari 2023

Fler aktiviteter

Alla aktiviteter