Projektadministratör

Vi söker en strukturerad, positiv och marknadsinriktad person som trivs med administrativa arbetsuppgifter. Har du dessutom erfarenhet av projekt, digitalt arbete, sociala medier och arbetat med intervjuarbete så är du den person vi söker.

Business Management And Archive VAY2FS4

Projektadministratör

Blodcancerförbundet

# jobbjustnu

Är du intresserad av att arbeta på växande patientorganisation med ett viktigt projekt inom cancerrehabilitering?

Som projektadministratör kommer du att:

• Operativt vara behjälplig i projektet Livskraft
  • Koordinera digitala utbildningsaktiviteter
  • Intervjuarbete
  • Arbeta i olika digitala kanaler samt ansvara för sociala medieuppdateringar

Vi söker dig som:

• Har god datorvana av MS Office
  • Har god vana vid sociala medier och administrering av hemsida
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift
  • Erfarenhet av projektarbete

Det är starkt meriterande om du har:

• Erfarenhet från ideell organisation
  • Erfarenhet av marknadsföring
  • Erfarenhet av att arrangera digitala utbildningar och möten

Övrig information:

Start: omgående

Omfattning: deltid 50%

Anställningsform: projektanställning 9 månader.

Placering: Blodcancerförbundets kansli, Sundbyberg

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till madelene@blodcancerforbundet.se senast den 10 januari 2021. Märk Projektadministratör Livskraft. Intervjuer kommer att genomföras löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid frågor, välkommen att kontakta Madelene Limnefelt på madelene@blodcancerforbundet.se alt. 070-594 38 09

Blodcancerförbundet finns till för de som drabbats av blodcancer eller annan allvarlig blodsjukdom, närstående och personal inom hematologi. Förbundet är en ideell rikstäckande patientorganisation som är medlem i de intressepolitiska paraplyorganisationerna Funktionsrätt Sverige och Nätverket mot cancer.

Blodcancerfonden bedrivs som en ideell stiftelse med ett 90-konto. Fondens arbete syftar till att stödja blod- och blodcancerforskning inom vuxenhematologin i Sverige.

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Hamngatan 15 b