Visby 26/8 -17

Professor Eva Kimby, internationellt ansedd blodcancerexpert guidade åhörarna i Visby genom den intressanta och lärorika föreläsningen ”Blodcancer – från dödlig till kronisk sjukdom”

Blodcancerförbundets ordförande Lise-lott Eriksson, betonade att moderna patienter behöver en modern vård som gör det möjligt att arbeta och bidra till samhället, annars blir resultatet fortsatta sjukskrivningar – något som ingen vinner ingen på.

Efter den lyckade starten i Visby är nu turnégeneralen Christian Pedersen, verksamhetsutvecklare på Blodcancerförbundet, full av tillförsikt:

– Det är viktigt att vi höjer rösten för alla som är berörda av blodcancer. I Visby fick vi ytterligare ett kvitto på Blodcancerförbundets centrala roll för upplysning och påverkan, säger han.

Senast uppdaterad 17 juli 2020