Webbinarium om covid-19 och aktuella behandlingar för hematologipatienter 30 mars

Välkommen att delta på Blodcancerförbundets webbinarieföreläsning om covid-19 och epidemiologi för hematologipatienter den 30 mars 2022 kl 16. Överläkare Ola Blennow tar upp aktuella behandlingar såsom monoklonala antikroppar.

Starttid: onsdag 30 mar 2022, kl 16:00
Sluttid: onsdag 30 mar 2022, kl 17:00
Image Of Flu Covid 19 Virus Cell Under The Microsc MG35GSS

Behandlingsterapier som till exempel monoklonala antikroppar kan utgöra viktiga behandlingsalternativ mot coronavirus, för blodcancerpatienter, som riskerar att bli svårt sjuka i covid-19.

Den 30/3 kl. 16.00-17.00 har vi i Blodcancerförbundet bjudit in Ola Blennow till ett intressant webbinarium. Han är överläkare i infektionsmedicin vid Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm. Ola kommer att hålla en föreläsning om covid-19 och epidemiologi för hematologipatienter, med fokus på aktuella behandlingar såsom monoklonala antikroppar som kan ges både vid bekräftad covid-19 infektion samt i förebyggande syfte.

Gratis att delta

Denna typ av behandling har visat god effekt i kliniska studier och kan minska dödligheten hos patienter som vårdas på sjukhus pga. covid-19. Dessa läkemedel kan därför utgöra viktiga behandlingsalternativ för patienter som riskerar att bli svårt sjuka i covid-19. Den här informationen är högst aktuell för blodcancerpatienter och andra riskgrupper att känna till, så missa inte detta viktiga och intressanta föreläsningstillfälle!

Webbinariet kommer att hållas på svenska och det är helt kostnadsfritt att delta. Webbinariet kommer att spelas in och läggas upp på vår hemsida.

Här är zoom-länken
För att delta under webbinariet den 30/3 kl. 16.00-17.00 krävs ingen föranmälan, använd bara följande zoom-länk:

Meeting ID: 874 4025 6138
Passcode: 321662

Genom att ansluta dig till detta webbinarium, ger du ditt samtycke till att du deltar och medverkar enligt den europeiska dataskyddsförordningen GDPR. Det inspelade webbinariet och bilder därifrån, kan sedan komma att publiceras i Blodcancerförbundets kommunikationskanaler och finnas där tills vidare.
Du kan välja att delta synligt eller mer osynligt, genom att stänga av din webbkamera och använda ett fingerat namn när du ansluter.

Välkommen att delta!
Blodcancerförbundet