Temaföreläsning cancerrehabilitering i Ängelholm eller digitalt

rehabilitering livskraft
Välkommen till en temaföreläsning om stöd och rehabilitering efter en blodcancerbehandling. Föreläsningen kommer att äga rum i Lindhagasalen på Ängelholms sjukhus i Ängelholm i nordvästra Skåne och direktsänds dessutom digitalt.

Föreläsare är bland andra Patrik Göransson enhetschef vid Cancerrehabilitering Skåne Online, Ängelholms sjukhus.
Patrik kommer att prata om psykologisk-, fysisk- och social rehabilitering, fatigue och hjärntrötthet, kost och näring, sexuell hälsa och existentiella frågor.

Temaföreläsningen planeras att sändas digitalt.
Inspelning kommer att ske för publicering på Blodcancerförbundets hemsida och åtkomst i efterhand.

 

Du behöver anmäla dig!

 

Så anmäler du dig för deltagande

Välkommen att anmäla dig till denna föreläsning och vi vill att du i din anmälan nedan tydligt anger om du vill vara med...

+ på plats i Ängelholm kostnadsfritt (men du bekostar själv resan dit och hem) 

eller...

+ om du vill vara med på distans via zoom kostnadsfritt!
Zoomlänken kommer att finnas här i evenemangspresentationen innan temadagen startar!

(OBS! Om du glömmer att ange hur du vill delta, så deltar du digitalt via zoom eftersom platsantalet i Ängelholm är begränsat)

 

Om inte bekräftelsemejlet landar i din vanliga e-post-inkorg, titta i skräpmejlen eller övrig e-post, så hittar du automat-välkomstmejlet från oss där.

 

GDPR-information om videoinspelning

Genom att ansluta dig och delta på denna temadag, ger du ditt samtycke till att du deltar och medverkar enligt den europeiska dataskyddsförordningen GDPR. Det inspelade webbinariet och bilder därifrån, kan sedan komma att publiceras i Blodcancerförbundets kommunikationskanaler och finnas där tills vidare.
Du kan välja att delta/medverka synligt eller osynligt, genom att stänga av din webbkamera och använda ett fingerat namn när du ansluter. (Är det ett arrangemang på plats kan du meddela arrangören och fotografen att du inte vill bli fångad på bild)

Starttid: måndag 15 apr 2024, kl 13:00
Sluttid: måndag 15 apr 2024, kl 17:00
Plats:

PÅ plats i Lindhagasalen på Ängelholms sjukhus i Ängelholm eller på distans digitalt (Länken till sändningen kommer att finnas här väl synlig på Blodcancerförbundets hemsida innan temaföreläsningen startar den 14 april.) Vill du vara med på plats i Ängelholm är det viktigt att du anmäler dig!

Anmälningsformuläret kommer inom kort att finnas här nedanför: 

Livskraft Genrebild BLCF Rehabilitering 1 Skärmavbild Beskuren 1100Pxb 16X9

Senast uppdaterad 19 februari 2024

Fler aktiviteter

Alla aktiviteter