Om Blodcancerregistrets möjligheter - se webbinariet 31 mars

Lär dig hur de interaktiva rapporterna från Blodcancerregistret fungerar. Entimmes-webbinariet den 31 mars klockan 10.00 arrangeras av Blodcancerförbundet. 

Starttid: torsdag 31 mar 2022, kl 10:00
Sluttid: torsdag 31 mar 2022, kl 11:00
Blodceller Gratis Fri Pixabaybild Av Monicore 72 Dpi
Blodcancerförbundet har den 31 mars klockan 10.00-11.00 bjudit in Anna Genell och Chenyang Zhang som båda är statistiker vid Regionala Cancercentrum (RCC). De kommer att presentera de interaktiva rapporterna från Blodcancerregistret.

Blodcancerregistret drivs av RCC och har som mål att bland annat analysera överlevnad för olika blodcancerdiagnoser samt för olika ålders- och behandlingsgrupper. Registret gör det även möjligt för regioner och enskilda kliniker att göra jämförelser på hur utredning, diagnostik och behandling görs nationellt. Vi på Blodcancerförbundet har även representanter i blodcancerregistret.
 
Under utbildningstillfället kommer Anna och Chenyang att gå igenom hur de interaktiva rapporterna kan användas och hur användare kan få ut data av intresse. Mycket information finns att tillgå via de interaktiva rapporterna, såsom ålders- och könsfördelning för olika blodcancerdiagnoser, hur många som får en viss behandling och vilken typ av diagnostik som utförs inom en viss diagnos. De interaktiva rapporterna nås genom att välja en specifik blodcancerdiagnos, och därefter välja fliken statistik.
Statistik blod, myelom & lymfom
https://cancercentrum.se/.../cancerdi.../blod-lymfom-myelom/
 
Här är länken för att delta i zoom-webbinariet:
Webbinarium om Blodcancerregistret och interaktiva rapporter den 31 mars kl. 10.00-11.00
 
https://us06web.zoom.us/j/86581770004...
Meeting ID: 865 8177 0004
Passcode: 824341
Webbinariet kommer att spelas in och sedan finnas på Blodcancerförbundets hemsida och Youtubekanal.
 
Genom att ansluta dig till detta webbinarium, ger du ditt samtycke till att du deltar och medverkar enligt den europeiska dataskyddsförordningen GDPR. Det inspelade webbinariet och bilder därifrån, kan sedan komma att publiceras i Blodcancerförbundets kommunikationskanaler och finnas där tills vidare.
Du kan välja att delta synligt eller mer osynligt, genom att stänga av din webbkamera och använda ett fingerat namn när du ansluter.

Välkommen att delta!
Blodcancerförbundet
www.blodcancerforbundet.se
info@blodcancerforbundet.se
 
kunskap och livskraft
 
--------------------------

Senast uppdaterad 28 mars 2022

Fler aktiviteter

Alla aktiviteter