Att leva med lymfom ur ett patientperspektiv

Lena Ehrling diagnosticerades med follikulärt lymfom 2018 som transformerades till ett diffust B-cellslymfom 2019. Hon har genomgått behandling för sjukdomen i två omgångar och nyligen gjort en autonom stamcellstransplantation. Blodcancerförbundets kommunikatör Jennifer Glans samtalar med Lena med fokus på livet som lymfomdrabbad och hennes erfarenheter av att genomgå en stamcellstransplantation.

Starttid: onsdag 16 sep 2020, kl 16:00
Sluttid: onsdag 16 sep 2020, kl 17:00

Samtalet varvas med frågor där du antingen kan ”räcka upp handen” digitalt och ställa din fråga personligen, skicka in en fråga i förväg till jennifer@blodcancerforbundet.se eller ställa frågan i chatten under föreläsningen.

Plattform: Zoom – föranmälan krävs, se nedan OBS! Det kommer ingen automatisk bekräftelse utan samma dag som samtalet ska hållas skickas ett mejl med zoomlänken ut runt lunchtid.

Anmälan till samtal med lymfompatient - digital föreläsning

Senast uppdaterad 17 september 2020