Digital föreläsning - Att leva med KLL

Besima Aho från Netdoktor presenterar resultaten från en KLL-enkät som flera av Blodcancerförbundets medlemmar har medverkat i. Syftet med enkäten är att öka kunskapen om hur det är att leva med KLL och vilka behov som finns. Resultaten ger bland annat insikter i hur personer med KLL ser på sin sjukdom, behandling och kliniska prövningar.

Starttid: måndag 21 sep 2020, kl 16:00
Sluttid: måndag 21 sep 2020, kl 17:00

Presentationen avslutas med en frågestund där du antingen kan räcka upp handen och ställa din fråga personligen, skicka in en fråga i förväg till jennifer@blodcancerforbundet.se eller ställa frågan i chatten under föreläsningen.

Enkätundersökningen genomfördes i mars 2020 av Netdoktor.se på uppdrag av läkemedelsföretaget AbbVie.

Plattform: Zoom – föranmälan krävs, se nedan OBS! Det kommer ingen automatisk bekräftelse utan samma dag som föreläsningen ska hållas skickas ett mejl med zoomlänken ut runt lunchtid.

KLL-veckan 2020 del 1 – Att leva med KLL

Senast uppdaterad 22 september 2020