Haema nr. 3

Medlemstidning

Starttid: måndag 17 sep 2018
Sluttid: fredag 21 sep 2018

Tredje utgåvan för året av Blodcancerförbundets uppskattade medlemstidning Haema. Temat för detta nummer, som preliminärt väntas dimpa ner i brevlådor runtom i landet vecka 38, är Intressepolitik. Ett lika delar komplext såsom utmanande område som Blodcancerförbundet mer än gärna belyser närmare i samband med Riksdagsvalet under den officiella blodcancermånaden september 2018.

Har du intresse av att bidra till framtida utgåvor av Haema är du varmt välkommen att höra av dig till oss här. Förslag till uppslag på artiklar, sådant man själv har skrivit eller sådant man tycker vi borde skriva mer om tas tacksamt emot av oss på redaktionen. MEd andra ord är det bara att kontakta oss om du på något vis vill hjälpa till med denna eller framtida utgåvor av vår kära medlemstidning!

Senast uppdaterad 23 juli 2020